O nas


Veplas Trade (uradno Veplas trženje d.o.o.) je eno izmed podjetij v skupini Veplas, ki je bilo ustanovljeno maja leta 2014. Skozi leta smo namreč razvili mnogo različnih izdelkov, za katere se je pokazalo, da imajo veliko zanimanje pri končnih uporabnikih. In tako se je rodila ideja o direktni prodaji lastnih blagovnih znamk. 

Prisotni smo na področju športa in prostega časa, saj ponujamo pester izbor najrazličnejših izdelkov, kot so otroška igrala naravnih linij in materialov, ki smo jih dodatno nadgradili še s programom igral za otroke s posebnimi potrebami, otroški tobogani, zunanje fitnes naprave za odrasle in otroke, najrazličnejši telovadni sestavi, gasilske čelade, dodatki za terase, plezalne stene in oprimki, hidroterapija, kadi twinline in še mnogo drugih zanimivosti. 

Kupcu pristopimo individualno in prisluhnemo vsem željam. Vsekakor smo odprti tudi za nove izzive, tako da bomo veseli vašega povpraševanja tudi, če na spletni strani ne boste našli rešitve, ki bi povsem ustrezala vašim idejam, željam ali potrebam.

Dve proizvodnji lokaciji v Sloveniji